Entertainment

Kim Kardashian onder druk van moeder aanwezig op releaseparty Kanye West

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian onder druk van moeder aanwezig op releaseparty Kanye West

Wie dacht dat Kim Kardashian uit eigen wil aanwezig was op de releaseparty van Kanye Wests nieuwe album Donda komt helaas bedrogen uit. Volgens een anonieme bron van HollywoodLife drong haar moeder, Kris Jenner, erop aan om de releaseparty te bezoeken ondanks dat de twee sterren momenteel in een scheiding liggen.

Family first

Als manager van al haar dochters staat Kris Jenner erom bekend de touwtjes stevig in handen te houden. Zo wil ze dat haar dochters koste wat kost het 'family first'-imago uitstralen en eist ze min of meer van hen dat ze een goede relatie onderhouden met hun exen. Naar verluidt zou dat ervoor gezorgd hebben dat Kim Kardashian samen met hun kinderen aanwezig was en zelfs, net als Kanye, een rode outfit droeg. "Kris heeft het er altijd ingestampt dat familie alles is. Ze wil dat haar dochters gelukkig zijn, maar ook eenheid aanmoedigen", aldus de anonieme bron.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geëmotioneerde Kanye

Tijdens de releaseparty liet Kanye de track Love Unconditionally horen, die gericht is op zijn gezin. Tijdens het optreden was Kanye zichtbaar geëmotioneerd. Knielend op de grond zei hij meerdere malen "I'm losing my family". In de track is ook een audiofragment van Kanye's overleden moeder te horen waarin ze zegt: "Wat je ook doet, je familie laat je nooit in de steek".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie