Music

Ye dropt deluxeversie van 'Donda' met vijf nieuwe tracks

foto: YouTube: REVOLT
  1. Newschevron right
  2. Ye dropt deluxeversie van 'Donda' met vijf nieuwe tracks

The man formerly known as Kanye West, oftewel Ye, heeft alles en iedereen verrast door een deluxeversie van zijn album Donda te droppen. Daarop kunnen zijn fans van maar liefst vijf nieuwe tracks genieten.

De nieuwe tracks

De nieuwe tracks die aan de deluxeversie werden toegevoegd, zijn Up From the Ashes, Remote Control Pt. 2, Never Abandon Your Family, Keep My Spirit Alive Pt. 2 en de lang gehypte tune Life of the Party met André 3000.

Die laatste track haalde het originele album, dat op 29 augustus uitkwam, niet vanwege expliciete lyrics van André 3000. Het gaat nu dan ook om een gecensureerde versie. Ook werd de track in september uitgelekt door Drake. Op die versie was een diss verse van Ye over de Canadese rapper te horen, maar ook die is achterwege gelaten in deze versie van het deluxealbum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beef bijleggen

Afgelopen week liet Ye weten dat hij zijn beef met Drake wil bijleggen. Zo nodigde hij Drake middels een video op Instagram uit als speciale gast tijdens een speciaal evenement op 7 december. "Zowel Drake als ik hebben het nodige op elkaar afgevuurd, maar het is nu tijd om het te laten rusten", zegt Ye in de video.

"Daarom vraag ik Drake om mij op 7 december als speciale gast op het podium te vergezellen om de twee grootste albums van het jaar (Donda & CLB) te vieren. Live in Los Angeles, met als uiteindelijk doel Larry Hoover te bevrijden. Ik geloof dat dit evenement niet alleen in het teken zal staan van onze zaak, maar aan mensen overal zal bewijzen hoeveel meer we kunnen bereiken als we onze trots aan de kant zetten en samenkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie