Entertainment

Kanye West-fans gaan los op nieuwe Yeezy's: "Dit kan niet echt zijn"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West-fans gaan los op nieuwe Yeezy's: "Dit kan niet echt zijn"

Het is algemeen bekend dat Kanye Wests sneakers ongekend populair zijn. De succesvolle Yeezy's hebben er mede voor gezorgd dat Ye zich vandaag de dag miljardair mag noemen. Toch uiten fans vaak kritiek op de aparte designs van de sneakers. Ook de pas gelekte YZY NSLTD BT moet het helaas ontgelden.

Haat-liefdeverhouding

Het is geen nieuws dat fans een haat-liefdeverhouding hebben met de sneakerlijn van Ye. Zo worden ze vaak via sociale media afgekraakt om vervolgens weer als warme broodjes over de toonbank te gaan. Hoewel de NSLTD BT nog niet officieel is uitgebracht, mocht de website Yeezy Mafia een voorproefje geven op Instagram van de gloednieuwe boots van Yeezy. Zoals je misschien al had verwacht werd de sneaker meteen met de grond gelijkt gemaakt. Zo plaatsen fans berichten onder de post als "dit kan niet echt zijn" en "Ik kan me geen wereld voorstellen waarin dit gedragen wordt".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bananenschoenen

Een maand geleden werden de Yeezy Foam Runners ook geroast op Twitter door sneakerliefhebbers. Zo werden de sneakers vergeleken met bananen en sokken en werden ze zelfs Mickey Mouse-schoenen genoemd. Desondanks waren de prijzige schoenen zoals gewoonlijk binnen no time volledig uitverkocht.

Ster advertentie
Ster advertentie