Entertainment

Kanye West gaat mogelijk elektronicaproducten uitbrengen onder merknaam 'Donda'

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Kanye West gaat mogelijk elektronicaproducten uitbrengen onder merknaam 'Donda'

Met een vermogen van 6 miljard dollar kun je gerust stellen dat het Kanye West financieel voor de wind gaat. Zijn onverminderde succes als artiest en fashiondesigner hebben ervoor gezorgd dat de rapper één van de rijkste Afro-Amerikaanse mannen ooit werd. Inmiddels lijkt het erop dat Ye op zoek is naar nieuwe zakelijke uitdagingen. Zo blijkt dat hij de merknaam Donda heeft laten registreren om elektronicaproducten uit te gaan brengen.

Tech-producten

Volgens TMZ heeft Kanye West op 21 september een handelsmerkaanvraag ingediend bij de United States Patent and Trademark Office. Op basis van documenten blijkt dat het gaat om tech-producten, zoals tablets, speakers en surround sound-systemen die onder de naam Donda zullen worden uitgegeven. Daarnaast wil hij de merknaam ook gebruiken om accessoires uit te brengen voor de producten. Naar verluidt heeft Ye grootse plannen voor het merk en moet het een serieuze concurrent worden van tech-giganten zoals Apple en Google.

Donda

Naast dat Donda de merknaam wordt van Kanye Wests nieuwe elektronicalijn is het ook de titel van zijn tiende soloplaat. Afgelopen week bleek dat de rapper een nieuwe versie van het album op streamingplatformen had uitgebracht. Zo is Chris Brown niet meer te horen op de track New Again en zijn verschillende tracks opnieuw gemixt.

Ster advertentie
Ster advertentie