Entertainment

Julia Fox bevestigt relatiebreuk met Ye

foto: Instagram: @juliafox
  1. Newschevron right
  2. Julia Fox bevestigt relatiebreuk met Ye

Ye en Julia Fox zijn na een kortstondige romance van nog geen twee maanden alweer uit elkaar. Dat bevestigde de actrice via een story op Instagram, die inmiddels is verwijderd.

Romantische date

Begin januari kwam het nieuws naar buiten dat de twee een romantische date hadden op oudejaarsavond. In een artikel voor Interview Magazine schreef Julia dat ze "meteen een connectie hadden". In de daaropvolgende dagen werden Ye en Julia vaker samen gespot. Op Julia's verjaardag, begin deze maand, werden de twee nog gezien. Ye gaf niet alleen Julia, maar ook haar aanwezige vriendinnen allemaal een peperdure tas cadeau.

'Nooit verliefd'

De geruchten over een breuk begonnen vorige week, toen Julia alle foto's samen met Ye verwijderde van Instagram. Een bron bevestigde echter tegenover Page Six dat de twee nog altijd samen waren en dat Julia de foto's had verwijderd "omdat de reacties heel gemeen waren en ze daar niet mee wilde dealen".

Maar de relatie is nu toch echt over. "Julia en Kanye blijven goede vrienden en collega's, maar ze zijn niet langer samen", bevestigt een woordvoerder van Julia via Page Six. De breuk lijkt Julia niet veel te doen. Zo schreef ze in haar Instagram Stories: "Jullie zouden het geweldig vinden om me te zien huilen. De media zouden graag een beeld willen schetsen van een verdrietige, eenzame vrouw, maar dat is niet het geval! Waarom zien jullie mij niet voor wat ik ben: een eersteklas hustler. Kanye en ik hebben nog altijd een goede verstandhouding. Ik heb liefde voor hem, maar ik was nooit verliefd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet over Kim heen

Het heeft er nooit op geleken dat Ye wél smoorverliefd was op Julia. Zo liet de rapper in de afgelopen dagen merken nog altijd niet over zijn ex Kim Kardashian heen te zijn. Hoewel de twee in scheiding liggen, plaatste Ye vorige week nog foto's van zijn kinderen en Kim op Instagram. Daarbij schreef hij: "God, breng onze familie alsjeblieft weer samen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Truck vol rozen

Maar dat is nog niet alles. Ook liet Ye gisteren, tijdens Valentijnsdag, weten een truck vol rozen naar Kim gestuurd te hebben. In de inmiddels verwijderde post was een zwarte pick-up te zien met daarop de cryptische tekst 'MY VISION IS KRYSTAL KLEAR'. Of de bloemen ook daadwerkelijk zijn aangekomen, is niet bekend.

Dat de bloemen voor Kim waren bedoeld, was wel duidelijk aangezien ze door Ye werd getagd in de post. Kim is echter alles behalve bezig met Ye. Zo bracht ze het valentijnsweekend door met haar nieuwe vlam Pete Davidson. De twee werden kussend in een restaurant gespot.

foto: Instagram: @kanyewest

Ster advertentie
Ster advertentie