Entertainment

Julia Fox over Kim Kardashian: ''Ik wilde dat ze mijn familie was''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Julia Fox over Kim Kardashian: ''Ik wilde dat ze mijn familie was''

De Italiaans-Amerikaanse actrice Julia Fox was een groot fan van de familie Kardashian en had ooit zelfs het gevoel dat ze familie waren. Dat vertelde ze afgelopen maand in haar podcast Forbidden Fruits, vlak voordat ze bekendmaakte te daten met Ye. De rapper is officieel nog steeds getrouwd met Kim Kardashian.

Familie

In een van de laatste Forbidden Fruits-afleveringen van 2021, bespreekt Julia Fox de hoogte- en dieptepunten van het jaar. Daarin vertelt ze dat ze de realityserie Keeping Up With The Kardashians enorm gaat missen. De serie zal dit jaar namelijk geen vervolg krijgen. ''Ik keek vanaf 2007 naar Kim en haar familieleden.''

Volgens Julia was het destijds nog gĂȘnant om ervoor uit te komen dat je naar de Kardashians keek. ''Maar ik heb me er nooit voor geschaamd. Ik wilde zelfs dat het mijn familie was, omdat je het gevoel hebt dat je ze goed kent. Je bent blij voor ze als er iets goeds in hun leven gebeurt.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Droomdate

Kort nadat Julia haar gedachtes over de Kardashians had gedeeld, werd ze op nieuwjaarsdag samen met Ye gespot. Niet veel later maakten de twee hun verstandshouding wereldkundig, waarbij Julia een artikel schreef over haar droomdate met Ye.

De rapper zou een fotoshoot voor haar hebben georganiseerd in een restaurant, om haar vervolgens te laten poseren in verschillende outfits in een hotel. Julia noemde de date ''een Assepoester-momentje''.

Ster advertentie
Ster advertentie