Entertainment

Julia Fox schrijft artikel over date met Ye: "We hadden meteen een connectie"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Julia Fox schrijft artikel over date met Ye: "We hadden meteen een connectie"

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Ye en actrice Julia Fox op nieuwjaarsdag op een date gingen. Hoewel bronnen dichtbij Ye toen nog zeiden dat het 'niets serieus' is, ziet het ernaar uit dat er wel degelijk iets bloeit tussen de twee. In een artikel voor Interview Magazine schreef Fox namelijk dat zij en Ye "meteen een connectie hadden".

Tweede date

Ye en Fox gingen onlangs op een tweede date, die eindigde met een fotoshoot voor het blad. Afgelopen donderdag werden de foto's gepubliceerd met daarbij een artikel van de 31-jarige actrice. Daarin vertelt ze dat ze samen naar een toneelstuk op Broadway gingen en daarna bij haar favoriete restaurant in New York hadden gedineerd. "In het restaurant regisseerde Ye een fotoshoot voor mij! Het hele restaurant vond het geweldig en juichte ons toe terwijl het gebeurde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Assepoester-momentje

Ye had echter nog een verrassing in petto voor Fox. Na het eten nam hij haar namelijk mee naar een hotel waar nog een fotoshoot werd gehouden terwijl de actrice in verschillende outfits mocht poseren. "Ik ben nog steeds in shock. Ye had een hotelsuite vol met kleding voor me geregeld. Het was de droom van elk meisje. Het voelde als een Assepoester-momentje. Wie doet zoiets nou op een tweede date? Alles verloopt organisch tussen ons. Ik weet niet waar dit naartoe zal leiden, maar als het een indicatie is voor de toekomst, zie ik het wel zitten."

Nieuwe woning tegenover Kim

Hoewel Ye en Julia Fox het overduidelijk naar hun zin hebben, is de rapper ook nog druk bezig met de bouw van een nieuwe woning tegenover het huis van zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Onlangs liet Ye namelijk een woning, die hij voor 4,5 miljoen dollar had gekocht, slopen om simpelweg het terrein in zijn bezit te krijgen. "Het is dichtbij Kim en de kinderen. Hij heeft een visie voor het huis en is van plan om de bouwplannen zo snel mogelijk uit te gaan voeren. Hij wil dat de kinderen zoveel mogelijk bij hem zijn, want wonen in Malibu maakte het lastig om hen te bezoeken.", lieten bronnen dichtbij Ye weten aan People.

Ster advertentie
Ster advertentie