Entertainment

'Ye heeft open relatie met Julia Fox en date Kim Kardashian-lookalike'

foto: Instagram: @juliafox
  1. Newschevron right
  2. 'Ye heeft open relatie met Julia Fox en date Kim Kardashian-lookalike'

Fans keken er raar van op toen Ye afgelopen maandag gespot werd met een Kim Kardashian-lookalike tijdens een Donda 2-luistersessie. Ye zou namelijk sinds het begin van dit jaar een relatie hebben met actrice Julia Fox. Bronnen dichtbij het koppel melden aan Page Six dat het zou gaan om een open relatie en dat ze elkaar dan ook de ruimte geven om met andere mensen te daten.

"Geen jaloezie"

"Hun band overstijgt typische normen, omdat het ontwikkelde mensen zijn die niets liever willen dan elkaar gelukkig zien. Er is geen jaloezie of een slechte sfeer", claimt een bron dichtbij het stel. Een andere bron meldt dat Ye inderdaad aan het daten is met Instagram-model Chaney Jones, dat opvallend veel op zijn ex-vrouw lijkt waarmee hij al een tijdje in de clinch ligt. Voor de Donda 2-luistersessie waren Jones en Ye nog niet eerder samen gespot. Ook Julia Fox zou momenteel 'iets hebben' met een andere man.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hereniging met Kim Kardashian

Dat Ye en Kim Kardashian momenteel niet door één deur kunnen, neemt niet weg dat de rapper nog altijd verlangt naar zijn ex-vrouw. Zo plaatste hij vandaag een fotocollectie van Kim en drie van hun vier kinderen op Instagram met als caption: "God, breng onze familie alsjeblieft weer samen". Ye heeft in het verleden meermaals aangegeven dat hij weer herenigd wil worden met Kim. Zo bracht hij tijdens het benefietconcert voor Larry Hoover met Drake een serenade aan zijn ex-vrouw en vroeg hij haar om bij hem terug te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donda 2

Tussen al het daten en geruzie door is Ye ook nog druk bezig met het afronden van zijn aankomende plaat Donda 2. Het album, dat geproduceerd wordt door Future, moet 22 februari verschijnen, maar aangezien Ye er een handje van heeft om zijn albums uit te stellen, is het verstandig om de releasedatum met een korreltje zout te nemen. Onlangs liet de manager van Pusha T, Steven Victor, weten dat het album "een meesterwerk" gaat worden.

Ster advertentie
Ster advertentie