Entertainment

Ye en Kim ruziën over TikTok-account van dochter North West

  1. Newschevron right
  2. Ye en Kim ruziën over TikTok-account van dochter North West

Ye en Kim Kardashian hebben ruzie over de aanwezigheid van hun dochter North West op TikTok. Ye is namelijk van mening dat ook hij eerst om toestemming gevraagd moet worden, terwijl Kim zich verdedigt door te stellen dat North haar creativiteit kan uiten op het platform.

Over en weer

"Aangezien dit mijn eerste scheiding is, moet ik weten wat ik moet doen aan het feit dat mijn dochter op TikTok wordt gezet zonder mijn toestemming", schreef Ye bij een inmiddels verwijderde Instagram-post met een screenshot van zijn dochter op TikTok.

Kim reageerde via Instagram Stories en betreurt daarin het gedrag van Ye. "Kanye's voortdurende aanvallen op haar in interviews en op sociale media zijn schadelijker dan welke TikTok van North dan ook. Als de main provider en ouder die het meest voor onze kinderen zorgt, doe ik mijn best om mijn dochter te beschermen. Maar ik wil haar ook de kans geven om haar creativiteit te uiten op TikTok, want dat brengt haar geluk." Ook noemt ze Ye obsessief. "Kanye's obsessie om ons publiekelijk te controleren en te manipuleren zorgt alleen maar voor meer pijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Ye

Ye reageerde opnieuw door de vraag te stellen: "Wat bedoel je met main provider? Amerika zag jou mijn dochter proberen te kidnappen op haar verjaardag door mij niet het adres te sturen. Je huurde beveiliging in zodat ik met mijn zoon kon spelen en beschuldigde me daarna van stelen. Ik moest een drugstest nemen na het feestje van Chicago omdat je me ervan beschuldigde aan de drugs te zijn. Tracy Romulus, stop Kim te manipuleren om zo te zijn", aldus Ye.

Ster advertentie
Ster advertentie