Entertainment

J Balvin aangekondigd als headliner van Pal Mundo

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. J Balvin aangekondigd als headliner van Pal Mundo

Vanwege corona heb je de afgelopen twee jaar helaas niet kunnen genieten van je favoriete latin-artiesten tijdens Pal Mundo, maar daar komt dit jaar hopelijk verandering in. Het grootste latinfestival van Nederland komt deze zomer grootser dan ooit tevoren terug en de eerste headliner is eindelijk aangekondigd. Niemand minder dan J Balvin staat deze zomer op het podium in Den Haag.

Voor het eerst in Den Haag

Pal Mundo vindt dit jaar voor het eerst plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Daar zou het festival twee jaar geleden gehouden worden, maar door de pandemie werd het evenement afgelast. De overstap van het Arenapark in Amsterdam naar het Zuiderpark maakt ook dat er ruimte is voor maar liefst 25.000 bezoekers tijdens het festival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een weekend lang losgaan

Een andere primeur is dat Pal Mundo dit jaar voor het eerst een heel weekend in beslag neemt. Het evenement staat namelijk gepland voor 2 en 3 juli. Per dag zijn er 25.000 tickets beschikbaar. Latin-fans moeten nog wel even geduld hebben voor de bekendmaking van de volledige line-up van het festival. De kaartverkoop start 24 februari.

Ster advertentie
Ster advertentie