Entertainment

Ye en Kim Kardashian zijn officieel gescheiden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ye en Kim Kardashian zijn officieel gescheiden

Kim Kardashian en Ye zijn sinds woensdag officieel gescheiden. Een rechter heeft de scheidingsaanvraag van Kim ingewilligd, wat betekent dat de achternaam van de realityster weer Kardashian is in plaats van Kardashian-West.

Scheiden onder drie voorwaarden

Volgens TMZ was Kim afgelopen woensdag via een videoverbinding aanwezig tijdens een zitting in de scheidingszaak. Ye was op dat moment afwezig. Zijn advocaat was wel aanwezig tijdens de behandeling van de zaak en had namens de artiest drie voorwaarden gesteld voor de scheiding.

Een van de voorwaarden was dat elk recht op terugbetaling van geld dat verdeeld moet worden, blijft bestaan in het geval dat hij of Kim komt te overlijden. Dat verzoek werd ingewilligd door de rechter, maar de overige twee voorwaarden werden verworpen. Zo wilde Ye dat Kim geen vermogen hoefde over te dragen dat ze in beheer had en wilde hij dat haar volgende echtgenote nooit hoefde te getuigen over communicatie tussen hem en zijn ex-vrouw.

Ye wilde graag scheiden

Bronnen dichtbij Ye melden aan TMZ dat de rapper de scheiding zo snel mogelijk achter de rug wilde hebben. Dat is opmerkelijk, aangezien de rapper de afgelopen maanden meerdere pogingen heeft gedaan om zijn huwelijk met Kim Kardashian te redden.

Nieuwe liefde

Ondertussen heeft Kim haar nieuwe liefde gevonden in de 28-jarige comedian Pete Davidson. Daarnaast had Ye sinds begin dit jaar een kortstondige relatie met actrice Julia Fox. Volgens Fox is ze nog steeds goed bevriend met Ye, maar was ze niet verliefd op hem.

Ster advertentie
Ster advertentie