Up 2 Date

Ye: "Travis Scott stuurde adres voor Chicago's verjaardagsfeest"

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ye: "Travis Scott stuurde adres voor Chicago's verjaardagsfeest"

Ye West beweerde onlangs in de podcast Hollywood Unlocked dat hij niet meer welkom is bij Kim Kardashian thuis, maar ook op de verjaardag van Chicago werd hij niet uitgenodigd. Sterker nog: de rapper beweert dat de Kardashians het adres voor hem achterhielden.

Travis Scott

Zaterdagavond ging Ye live op Instagram en gaf hij een update over zijn stressvolle dag. In de video vertelt hij dat de locatie van Chicago's vierde verjaardagsfeestje geheim werd gehouden. Travis Scott zou hem toch het adres hebben gegeven.

Verjaardagherinnering

"Hij heeft ervoor gezorgd dat ik deze verjaardagsherinnering met mijn dochter kon maken", vertelt hij. "Kylie liet me binnen, want de beveiliging hield me tegen toen ik daar aankwam." De rapper vertelt dat hij blij is dat hij er op deze bijzondere dag voor zijn dochter kon zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mentale gezondheid

"Dit soort dingen tasten mijn mentale gezondheid aan en ik speel het spel niet meer mee. Ik neem dit jaar de controle over mijn verhaal. Ik ben de beste vader, de Ye-versie van een vader, en ik laat dit soort dingen niet gebeuren", zegt een zichtbaar geƫmotioneerde Ye over de situatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Kim

Bronnen vertellen aan Page Six dat Kim geschrokken is door de aantijgingen. Volgens haar is er afgesproken dat Chicago twee aparte verjaardagsfeestjes kreeg. Dat het adres voor Ye werd achtergehouden zou ook niet kloppen volgens de bronnen.

Ster advertentie
Ster advertentie