Entertainment

Kid Cudi wil nooit meer samenwerken met Ye: "Ik ben niet cool met hem"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kid Cudi wil nooit meer samenwerken met Ye: "Ik ben niet cool met hem"

Als het aan Kid Cudi ligt, hoeven fans geen samenwerkingen meer te verwachten tussen hem en Ye. Dat maakte de rapper bekend via Twitter, nadat fans er raar van opkeken dat de twee op een track van het nieuwe Pusha T-album staan.

Laatste keer samen op een track

Onlangs bracht Pusha T het nieuws naar buiten dat zijn nieuwe plaat It's Almost Dry voor de helft geproduceerd is door Kanye West. Toevallig bleek Kid Cudi op een track te staan die geproduceerd is door Ye, waardoor fans dachten dat alles weer oké is tussen de twee. Echter liet Cudi weten dat het desbetreffende nummer een jaar geleden is opgenomen. "Ik was toen nog cool met Ye. Ik ben niet cool met hem." Verder vertelt hij dat dit de laatste keer is dat fans hem en Ye samen op een track zullen horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weer ruzie

Ye en Kid Cudi kregen (wederom) ruzie nadat eerstgenoemde hem van Donda 2 schrapte. Ye is er namelijk niet van gediend dat Cudi bevriend is met Billie Eilish. Kort nadat hij bekendmaakte dat de Solo Dolo-rapper niet op Donda 2 te horen is, haalde Cudi uit naar Ye. "Ik wil niet eens op je album staan, dinosaurus", schreef de 38-jarige rapper op Twitter. "Iedereen weet dat ik het beste ben aan jouw albums sinds ik je heb ontmoet. Ik bid voor je, broer."

Ster advertentie
Ster advertentie