Music

Pusha T dropt vrijdag nieuw album 'It's Almost Dry': "Dit album is onaantastbaar"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Pusha T dropt vrijdag nieuw album 'It's Almost Dry': "Dit album is onaantastbaar"

Pusha T-fans hoeven niet lang meer te wachten op een gloednieuw album van de rapper. Aanstaande vrijdag brengt hij zijn langverwachte vierde plaat It's Almost Dry uit en volgens King Push is het niets minder dan "hét album van het jaar".

Beats van Ye en Pharrell

Fans kregen de afgelopen weken al drie singles voorgeschoteld, namelijk Diet Coke, Neck & Wrist en Hear Me Clearly. Deze tracks zullen ook te vinden zijn op It's Almost Dry, dat in totaal twaalf tracks telt en volledig is geproduceerd door Pharrell Williams en Kanye West. Daarnaast bevat het album gastbijdrages van onder anderen Kid Cudi, Lil Uzi Vert, Don Toliver en Jay-Z.

Over de beats op het album zegt Pusha T dat hij het beste van beide werelden heeft weten te combineren, aangezien Ye en Pharrell volgens hem het beste weten wat bij hem past qua producties.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meesterwerk

In gesprek met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone vertelt Pusha T dat de titel van het album meer omvat dan een simpele referentie naar zijn verleden als drugsdealer. "Ik ben altijd bezig met het creëren van een meesterwerk. Gedurende het creatieproces vragen mensen altijd wanneer mijn album klaar is en dan zeg ik net als een kunstenaar: het is bijna droog. Je moet altijd wachten op meesterwerken", aldus de rapper.

Volgens Push krijgen fans vanaf 22 april zijn "meest complete plaat" tot nu toe te horen. "Dit album is onaantastbaar, omdat ik niet te zwaar op een van de twee producers leun. Je krijgt het hele spectrum. Dit is mijn meest complete werk."

Ster advertentie
Ster advertentie