Entertainment

Pete Davidson haalt uit naar Ye: "Ik lig in bed met je vrouw"

foto: Instagram: @davesirus
  1. Newschevron right
  2. Pete Davidson haalt uit naar Ye: "Ik lig in bed met je vrouw"

Pete Davidson heeft in een aantal berichten aangegeven helemaal klaar te zijn met het gedrag van Ye. Sinds Ye's ex-vrouw Kim Kardashian met Pete datet, heeft de rapper meerdere keren naar hen uitgehaald. Pete wil nu dat het gedrag van Ye voor eens en altijd ophoudt.

'Word verdomme volwassen!'

Dave Sirus, een vriend van Pete, deelde zondag screenshots van een iMessage-gesprek tussen Pete en Ye. Pete begon het gesprek met: "Hé, dit is Skete. Kun je alsjeblieft even de tijd nemen om te kalmeren? Het is acht uur 's ochtends en het hoeft niet zo te zijn. Kim is letterlijk de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat ze voor jullie kinderen doet, is geweldig en je hebt zo'n geluk dat ze de moeder van je kinderen is. Ik laat je ons niet meer op deze manier behandelen en ik ben er klaar mee om stil te zijn. Word verdomme volwassen!"

'In bed met je vrouw'

Na het berichtje van Pete vroeg Ye hem waar hij op dat moment was. "In bed met je vrouw", stuurde Pete, met daarbij een selfie terwijl hij in bed ligt. Op die foto is Kim overigens niet te zien. Pete vervolgt: "Ik ben niet bang voor je bro. Je acties zijn zo 'pussy' en gênant. Het is sneu om te zien hoe je je eigen legacy met de dag afbreekt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mentale problemen

Pete sloeg vervolgens om en drong aan om Ye te helpen. "Ik worstel ook met mentale problemen. Het is geen gemakkelijke reis", schreef hij. "Je hoeft je niet meer zo te voelen. Het is geen schande om een beetje hulp te krijgen. Je zult zo gelukkig en vredig zijn. Ondanks dat je me als stront behandelt, blijf ik je steunen. Maar als je me zo blijft behandelen als de afgelopen zes maanden, dan hou ik op met aardig zijn."

Privé afspreken

Pete heeft Ye duidelijk gemaakt dat hij graag wil afspreken om te praten. Daarop antwoordde Ye dat hij alleen publiekelijk wil afspreken bij zijn Sunday Service. Dat ziet Pete echter niet zitten. "Dit is niet publiekelijk man. Ik ben hier niet voor de foto's en pers, maar jij blijkbaar wel. Mijn aanbod staat. Hopelijk verman je jezelf een keer", laat Pete weten.

Ster advertentie
Ster advertentie