Entertainment

Politie slingert kapperszaak op de bon na Instagrampost van Famke Louise

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Politie slingert kapperszaak op de bon na Instagrampost van Famke Louise

Door de coronamaatregelen moeten kapperszaken gesloten blijven, maar er zijn ook kappers die in het geheim blijven doorknippen. Door een Instagrampost van Famke Louise kwamen agenten een kapperszaak op het spoor die nog steeds open is.

Op de bon

Op de video was te zien dat Famke een vriend ophaalde nadat hij terugkwam van de kapper in Wateringen. De jongen had net zijn haar laten doen en liet zijn nieuwe coupe zien. Dit werd al snel opgepikt door de politie en alle aanwezigen in de kapperszaak werden op de bon geslingerd.

Politie

Op Twitter schrijft de politie: "De gemeente krijgt een rapportage en zal bestuurlijk optreden. We kwamen de zaak op het spoor door een instagrambericht, waarbij de omgeving door collega's werd herkend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Social media

Op social media wordt er verschillend gereageerd. Zo zegt iemand: "Goed werk. Door dit soort gasten zitten we nu met een avondklok." Er zijn ook mensen die het niet waarderen dat iemand de politie heeft getipt: "Weer een ondernemer een stapje dichter bij de afgrond gebracht", schrijft iemand op Twitter. Onlangs stond Famke Louise ook al onder vuur nadat er 66 boetes werden uitgedeeld bij een van haar clips die ze samen opnam met Blacka.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie