Films, Series & TV

Documentaire Famke Louise genomineerd voor Pop Media Prijs 2020

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Documentaire Famke Louise genomineerd voor Pop Media Prijs 2020

De documentaire Famke Next maakt kans op de Pop Media Prijs 2020. Dit is een prijs voor de Nederlandse popjournalistiek in de breedste zin van het woord. De prijs wordt 16 januari voor de 27e keer uitgereikt tijdens de digitale editie van Eurosonic Noorderslag.

Andere nominaties

Famke heeft echter wel wat concurrentie. Naast haar documentaire is ook het boek XTC en het programma Beste Zangers genomineerd. Het publiek kon voor de prijs stemmen, waaruit de drie genomineerden werden gekozen. De jury bestaat dit jaar uit Gijsbert Kamer (popjournalist bij de Volkskrant, juryvoorzitter), Matthijs van Duijvenbode (muzikant en artiest-manager), Lisa de Jongh (Patronaat & Welcome to the Village), Wilbert Mutsaers (Spotify Benelux), Yolanda Ulger (Universal) en Atze de Vrieze (VPRO 3voor12).

Famke Next

Famke Next is gemaakt in samenwerking met Videoland. In de documentaire rekent Famke af met demonen uit haar verleden en geeft ze een kijkje in haar privéleven. Zo vertelt ze over de impact van de actie 'Ik doe niet meer mee' en haar breuk met SPEC. Verder is Famke in haar documentaire openhartig over de relatie met haar ex die haar dagelijks sloeg.

Ster advertentie
Ster advertentie