Entertainment

Nieuwe driedelige documentaire Famke Louise vanaf 10 november te zien

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe driedelige documentaire Famke Louise vanaf 10 november te zien

Een nieuwe driedelige documentaire over Famke Louise is vanaf 10 november te zien bij Videoland. De zangeres vertelde eind vorig jaar al dat er een vervolg zou komen op haar vierdelige documentaire uit 2018.

Famke Next

In de nieuwe docu, genaamd Famke Next, wordt Famke gevolgd in haar zoektocht om zichzelf opnieuw uit te vinden in een wereld waar ze eigenlijk nooit offline kan zijn en moet blijven presteren, terwijl ondertussen heel Nederland met haar meekijkt op de weg naar volwassenheid. De zangeres is een jaar lang gevolgd door maker June te Spenke, die zegt eindelijk door haar muur te zijn gebroken: "Tijdens het kijken van de vorige documentaire over Famke Louise vroeg ik mij als mens af wat er nog meer achter Famke schuilde, ik kreeg niet echt hoogte van haar en bleef nog met veel vragen achter. Nadat ik al een half jaar met haar filmde, brak ik eindelijk door haar muur."

Quote

Ik wil Famke Meijer laten zien in plaats van Famke Louise

Famke Louise

"Veel mensen denken mij te kennen"

Famke legt uit wat haar motivatie is geweest om aan deze documentaire mee te werken. "Veel mensen denken mij te kennen, maar zij zien natuurlijk alleen Famke Louise en niet wie ik in het dagelijkse leven echt ben", aldus de zangeres. "Ook ik ben iemand die net zoals ieder ander tegen dingen aan loopt in het leven. Dingen die mij vormen tot wie ik ben. Ik wil graag ook die kant van mij meer openstellen en Famke Meijer laten zien in plaats van Famke Louise."

Dapper

Documentairemaakster Te Spenke bewondert vooral de dapperheid in Famke. "Mijn doel om deze docu te maken is dat Famke met zo'n groot platform zoveel mensen bereikt en hen kan inspireren om je kwetsbaarheid niet te verbergen, maar je angsten uit te spreken. Ik vind Famke heel erg dapper dat ze zich nu eindelijk durft uit te spreken over hetgeen haar is overkomen. Ik wil de ziel laten zien van een jonge vrouw onderweg naar zelfstandigheid in de spotlights."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie