Up 2 Date

Auto Famke Louise kapot getrapt na 'Jinek': "Ik moest ook met twee bodyguards over straat"

foto: RTL Boulevard
  1. Newschevron right
  2. Auto Famke Louise kapot getrapt na 'Jinek': "Ik moest ook met twee bodyguards over straat"

Famke Louise heeft een zware periode achter de rug. Na haar optreden bij Jinek werd ze overladen met kritiek door heel Nederland. Het kwam zelfs tot het punt dat mensen haar auto kapot getrapt hebben en dat ze met bodyguards over straat moest lopen, dat vertelt de zangeres aan RTL Boulevard.

Zware week

Famke vertelt dat ze een verschrikkelijk zware week heeft gehad na haar uitspraken bij Jinek. "Van de een op de andere dag haatte heel Nederland mij, terwijl ik daar zat met goede intenties. De dag na de uitzending is mijn auto in elkaar getrapt, en moest ik met twee bodyguards over straat lopen omdat het gewoon te gevaarlijk was. Dat heeft me mentaal wel helemaal kapot gemaakt", vertelt ze.

Hulp

De zangeres heeft veel steun gehad aan Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, waarmee ze aan tafel zat bij Jinek. "Hij heeft me na de uitzending echt elke dag gebeld om te vragen hoe het gaat, en hij heeft me mentaal gewoon echt gesteund."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Praten

Gommers nodigde Famke Louise tijdens de uitzending zelfs uit om een keer te praten over het coronavirus. Afgelopen woensdag ontmoetten de twee elkaar in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daar hebben ze nagedacht over een manier om jongeren te bereiken om het coronavirus te bestrijden. Gommers vond de ontmoeting 'ontzettend leuk' en sluit niet uit dat in het vervolg nog een gesprek plaats gaat vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie