Entertainment

Tabitha vanavond in het middelpunt bij 'Beste Zangers'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tabitha vanavond in het middelpunt bij 'Beste Zangers'

Fans van Tabitha wachten waarschijnlijk al weken op dit moment: vanavond staat de zangeres in het middelpunt in Beste Zangers. De aflevering is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1.

gespannen

Het is de vierde week van dit seizoen van Beste Zangers, waar naast Tabitha onder andere Suzan & Freek, Diggy Dex en Milow in zitten. Volgens AVRO-TROS, waar het programma wordt uitgezonden, is de zangeres gespannen voor wat er komen gaat. "Ze is vooral benieuwd naar de nummers die de andere zangers gekozen hebben. Er is één nummer waarvan ze zeker weet dat het haar diep zal raken en ze hoopt stiekem dat die vanavond voorbij komt", meldt AVRO-TROS. "Ik ben heel benieuwd wat iedereen heeft gekozen en wat het verhaal daarachter is", zegt Tabitha er zelf over.

'Ik hou van mij'

Tabitha bracht zelf al nummers voor Suzan & Freek, Diggy Dex en Miss Montreal ten gehore. Vooral Ik Hou van Mij, het nummer dat ze in de laatste aflevering voor Miss Montreal zong, scoorde goed bij de kijker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nieuw album 'hallo met mij'

Naast de uitzending van vanavond met Tabitha, komt morgen ook haar gloednieuwe album Hallo Met Mij uit. De gelijknamige single bracht ze eind augustus uit.“Hallo Met Mij is voor mij de belichaming van een nieuwe periode in mijn carrière die ik hiermee aankondig", schrijft ze op Agents After All.

"Het is mijn eerste solo album dat gaat uitkomen op mijn eigen label, dat is heel bijzonder voor mij. Ik kijk ernaar uit om het grote publiek in Nederland kennis met mij en mijn muziek te laten maken. Het wordt tijd dat ook de rest van Nederland mij beter leert kennen.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie