Entertainment

Famke Louise en Denzel Slager geven hun zoontje een Franse naam

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise en Denzel Slager geven hun zoontje een Franse naam

Famke Louise en Denzel Slager onthulden vorige week wat het geslacht wordt van hun baby in hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. In een nieuwe aflevering van de reeks reist het koppel af naar de Franse hoofdstad Parijs en maken ze bekend dat hun zoontje een Franse naam krijgt.

Baguette Slager

Onderweg naar de wereldstad zegt Denzel: "De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes." Even later laat Famke weten dat ze een heel leuk naam voor hun zoontje hebben bedacht, maar dat ze er nog niets over kunnen zeggen. "We weten trouwens niet of het echt Frans is", zegt Famke, terwijl Denzel grapt dat de naam Baguette Slager wordt. Wel verklapte het stel dat de naam met een de letter 'N' begint.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inkijkje

Famke Louise maakte in augustus van dit jaar bekend dat ze een relatie heeft met Denzel Slager. Kort daarna maakte ze ook de zwangerschap bekend. De realityreeks Famke & Denzel: Een Nieuw Begin geeft een inkijkje in het dagelijks leven van het stel sinds de bekendmaking van hun relatie. Zo zien kijkers onder andere hoe de zwangerschap verloopt en de verhuizing naar hun nieuwe woning verloopt.

Ster advertentie
Ster advertentie