Films, Series & TV

Famke Louise en Denzel Slager krijgen eigen realityserie

foto: Instagram @famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise en Denzel Slager krijgen eigen realityserie

Een nieuwe partner en een kindje op komst: Famke Louise heeft de afgelopen periode veel meegemaakt. Al die privézaken hield ze tot voor kort redelijk voor zichzelf, maar binnenkort krijgen fans een intiem kijkje in het dagelijks leven van Famke en haar vriend Denzel Slager. Het koppel krijgt namelijk een eigen realityserie op Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Letterlijk alles' te zien

De realityserie volgt Famke en Denzel tijdens de zwangerschap, hun zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en het maken van carrièreplannen. Zowel de zware als de mooie momenten zullen te zien zijn. "De camera's mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit", zo luidt het in de aankondiging die Famke op Instagram deelt. "Eindelijk mogen we het zeggen!", schrijft ze bij een korte trailer.

Uit hoeveel afleveringen de serie gaat bestaan, hangt volgens Famke af van de bevalling. In haar Instagramstories vertelt ze verder dat kijkers 'letterlijk alles' te zien gaan krijgen. "Het moet wel ECHT zijn toch...."

Zwangerschap

Famke en Denzel maakten in augustus hun relatie officieel bekend met een gezamenlijke cover van de Cosmopolitan. Ze waren toen al een klein jaartje samen, maar hielden dat tot die tijd geheim. Een dag na die aankondiging liet Famke ook aan de buitenwereld weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje.

Famke & Denzel is later dit jaar te zien op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie