Entertainment

Famke Louise zwanger van eerste kindje

foto: Instagram @famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise zwanger van eerste kindje

Famke Louise maakte gisteren haar relatie met Denzel Slager officieel bekend en nu komt de zangeres met nog meer mooi nieuws. Ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Dat laat ze weten door middel van een romantische video op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Fantastisch avontuur'

"Wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden", schrijft Famke bij de video. "Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you @Denzel."

Ook Denzel heeft de video gedeeld. "Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk", spreekt hij zijn ongeboren kindje toe. "Famke, ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie

Zoals de geruchten al deden vermoeden, zijn Famke en de 28-jarige Love Island-realityster al een tijdje samen. Hun relatie werd gisteren pas officieel bekendgemaakt tijdens de onthulling van hun gezamenlijke Cosmopolitan-cover. Het stel woont ook al samen.

In het magazine vertelt Famke over hun liefdesleven. "Het is erg fijn om iemand naast mij te hebben die sterk in zijn schoenen staat", aldus de zangeres. "Dat had ik ook wel nodig. En met de dingen die wij in de toekomst samen willen gaan doen, is dat een belangrijke basis. We passen gewoon heel goed bij elkaar."

Ster advertentie
Ster advertentie