Entertainment

Famke Louise vertelt over onzekerheden tijdens zwangerschap

foto: Instagram @famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise vertelt over onzekerheden tijdens zwangerschap

Famke Louise is lekker op dreef. Zo dropte ze onlangs de track Vieren samen met de finalisten van Drag Race Holland en zal ze binnenkort te zien zijn in een nieuwe realityserie met haar vriend Denzel Slager. Ook verscheen ze gisteren in het programma De Laatste van Radio 538 waarin ze niet alleen sprak over de serie, haar muziek en toekomstige doelen, maar ook over de onzekerheden die haar zwangerschap met zich meebrengt.

Onzeker

Famke vertelt dat ze tijdens haar zwangerschap regelmatig met onzekerheden kampt, omdat er veel aan haar lichaam verandert. Vooral over haar uiterlijk kan ze zich soms druk maken. "Er verandert gewoon super veel aan mijn lichaam. Dan hoop ik dat mijn vriend me nog aantrekkelijk vindt. Het zijn van die typische vrouwendingen", zegt Famke. "Ik heb best wel een kleine buik. Maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen. Maar het hoort erbij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Famke & Denzel

Famke maakte begin augustus haar relatie met Denzel Slager bekend en liet kort daarna weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Voor de aankondiging waren ze al een jaar samen. Binnenkort zal het koppel ook te zien zijn in de realityreeks Famke & Denzel. Famke hoopt vooral dat fans haar beter leren kennen door de serie. "Ik hoop dat ik wat meer van mijn leven kan laten zien. Ook omdat ik het gevoel dat ik een bepaalde afstand heb met de mensen die mij volgen. Ze kunnen niet precies de vinger leggen op wie ik nou echt ben. Daarom leek de realityserie me wel leuk om te doen."

Ster advertentie
Ster advertentie