Entertainment

Famke Louise emotioneel na comeback-show

foto: Instagram @famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise emotioneel na comeback-show

Het was een emotionele avond gisteren voor Famke Louise. De zangeres stond voor het eerst sinds drie jaar weer op het podium met een eigen show. "Ik heb dit zo erg gemist", schrijft ze op Instagram. "Ik ben er nog steeds emotioneel van."

Comeback

Famke plaatste vanochtend een foto waarmee ze terugblikt op haar comeback van gisterenavond. "Ik had nooit verwacht dat na een break van drie jaar in verband met corona en mijn zwangerschap ik op deze manier verwelkomd zou worden en ik ben er nog steeds emotioneel van", schrijft ze bij een aantal beelden van het optreden. "Ik weet dat alles een opbouw nodig heeft, maar dit is voor mij al een fantastisch begin en ik kan niet wachten op meer en wat de toekomst mij opnieuw gaat brengen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitverkocht

Famke's comeback vond precies drie jaar na haar laatste optreden plaats en het lijkt erop dat haar fans haar de afgelopen jaren hebben gemist. De show in Zoetermeer was namelijk al binnen achttien uur uitverkocht. Afgelopen januari bracht Famke voor het eerst sinds een aantal jaar weer een nieuw nummer uit. Dit was precies een jaar na de geboorte van haar zoontje Nówie.

Ster advertentie
Ster advertentie