Up 2 Date

Business manager van Kim Kardashian en Nicki Minaj vermoord teruggevonden

foto: Shutterstock. Featureflash Photo Agency & Asatur Yesayants
  1. Newschevron right
  2. Business manager van Kim Kardashian en Nicki Minaj vermoord teruggevonden

Angela "Angie" Kukawski (55), business manager van Kim Kardashian en Nicki Minaj, is donderdagochtend vermoord teruggevonden in de kofferbak van haar auto in Simi Valley, Los Angeles. Haar partner, Jason Barker (49), is gearresteerd.

Vriend gearresteerd

Uit de autopsie blijkt dat Kukawski een steekwond had en is gewurgd. Niet lang nadat haar lichaam werd gevonden door de politie van Los Angeles, werd haar vriend gearresteerd. Hij wordt aangeklaagd voor moord.

Vermist

Op 22 december werd Kukawski als vermist opgegeven. De politie vermoedt dat Barker zijn vriendin op die dag heeft vermoord in haar huis en haar lichaam vervolgens in de auto heeft verstopt. Hij zou nog zo'n 50 kilometer met Kukawski in de kofferbak hebben gereden.

Kim Kardashian

Kukawski was business manager van verschillende celebrities, onder wie Kim Kardashian en Nicki Minaj. De Kardashian-familie heeft in een statement gereageerd op de dood van Kukawski:

"Angela was de beste. Ze gaf om iedereen en maakte het onmogelijke mogelijk. Ze zal erg gemist worden en we zenden ons diepste medeleven naar haar familie en geliefden in deze moeilijke tijd."

Nicki Minaj

Ook Nicki Minaj bracht via haar Instagram-account een statement naar buiten.

"De meest hardwerkende, betrouwbare en liefste persoon die ik heb gekend. Je verdiende dit niet, Angela. Mijn hart breekt voor je kinderen. Rust in vrede."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie