Entertainment

'Kim Kardashian schakelt advocaten in om uitlekken nieuwe sekstape te voorkomen'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian schakelt advocaten in om uitlekken nieuwe sekstape te voorkomen'

Kim Kardashian is als de dood voor het uitlekken van een nieuwe sekstape. Volgens The Sun is de realityster bang dat haar ex Ray J nieuwe beelden van hen samen wil uitbrengen om 'miljoenen te maken'. Daarom heeft Kim haar advocaten ingeschakeld.

'Ontzettend intiem'

In 2007 lekte een eerste sekstape uit van Kim Kardashian met Ray J. Dat waren beelden die de twee in 2002 maakten, toen beiden nog 22 jaar waren. "Kim weet dat Ray J andere tapes van hen samen heeft gemaakt. Sommige beelden zullen ontzettend intiem zijn", laat een bron weten. The Sun meldt dat Kim al honderdduizenden dollars heeft uitgegeven aan een juridisch team om te voorkomen dat Ray J een nieuwe sekstape uitbrengt. "'Over mijn lijk dat dit opnieuw gebeurt', heeft ze haar advocaten verteld."

Laptop met beelden

De geruchten over een tweede sekstape gaan al een tijdje rond. Zo vertelde Kims ex Ye in januari dat hij een laptop met daarop een onuitgebrachte sekstape bij Ray J ging ophalen. "Ik ontmoette die man (Ray J, red.) op het vliegveld. Ik kon op de heen- en terugweg niet slapen en ik bracht de laptop zodra ik landde om acht uur in de ochtend direct naar haar (Kim Kardashian, red.) toe", vertelde Ye in het interview bij Hollywood Unlocked.

Ontkend

Volgens Ye kon Kim haar emoties niet verbergen toen ze de laptop in ontvangst nam. "Ze huilde toen ze de laptop zag. Weet je waarom? De laptop symboliseert voor haar hoeveel ze in het verleden is gebruikt door anderen. Mensen hielden nooit echt van haar, maar zagen haar gewoon als een bezit of voorwerp."

Kim liet later via een woordvoerder weten dat er geen sprake was van een tweede sekstape. "Er stond niets seksueels op, alleen beelden van een vliegtuigreis naar Mexico, een etentje en een clubavondje tijdens diezelfde trip", zei de woordvoerder.

Ster advertentie
Ster advertentie