Entertainment

Kim Kardashian wil eigen advocatenkantoor beginnen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian wil eigen advocatenkantoor beginnen

Kim Kardashian heeft sinds haar debuut als realityster veel mogen bereiken, maar ondanks al haar succes heeft ze nog altijd niet haar ultieme droom weten te realiseren. Kim droomt er namelijk van om ooit haar eigen advocatenkantoor te starten. Dat liet de 41-jarige realityster weten in een interview met Vogue Hong Kong.

Baby bar-examen

De realityster slaagde vorig jaar voor het zogenoemde baby bar-examen. Het behalen van dat examen is een vereiste voor alle eerstejaarsstudenten van de studie rechten om door te mogen met hun opleiding. "Ik ben erg gepassioneerd over het veranderen van het strafrecht en ik wil me inzetten voor de mensen die onterecht veroordeeld zijn. Ik droom ervan om ooit een succesvol advocatenkantoor te starten."

Invloed van Robert Kardashian

Kim zegt dat ze altijd al advocaat had willen worden en dat haar vader, Robert Kardashian, een grote invloed heeft gehad op haar keuze om rechten te gaan studeren. "Ik droom er al jaren van om dit werk te doen en ik ben er trots op dat ik dit nu doe. Wanneer ik tijdens interviews werd gevraagd wat ik wilde doen als ik niet bezig was met Keeping Up With The Kardashian, zei ik altijd dat ik rechercheur of advocaat wilde worden."

Volgens de realityster voelt het vanwege haar werk alsof haar vader, die in 2003 overleed, nog altijd bij haar is. Daarnaast doet het haar goed dat ze mensen die onterecht in aanraking met justitie komen, kan steunen.

Ster advertentie
Ster advertentie