Entertainment

Ye laat Kim Kardashian weten dat hij 'weggaat om hulp te zoeken'

foto: Liam Goodner (Shutterstock) / AFP
  1. Newschevron right
  2. Ye laat Kim Kardashian weten dat hij 'weggaat om hulp te zoeken'

Het lijkt erop dat Ye spijt heeft van zijn gedrag van de afgelopen tijd. De rapper heeft zijn ex-vrouw Kim Kardashian namelijk laten weten dat hij van plan is om 'weg te gaan om hulp te zoeken'. Dat meldt Page Six.

Niet in het openbaar verschijnen

"In het belang van de kinderen heeft Kanye tegen Kim gezegd dat hij niet in het openbaar gaat verschijnen of opruiende uitspraken gaat doen op social media", laat een bron dichtbij de Kardashian-familie weten. "Ook liet hij weten ergens heen te gaan om beter te worden."

Gezonde co-ouderschapsrelatie

Het is onduidelijk of Ye van plan is om zich te laten opnemen in een behandelingscentrum. Een vertegenwoordiger van de rapper laat weten dat hij "toegewijd is om voor een gezonde co-ouderschapsrelatie met Kim te zorgen en zich focust op het opvoeden van hun prachtige kinderen."

Geruzie

Sinds Kim Kardashian met haar nieuwe vlam Pete Davidson datet, heeft de rapper meerdere keren naar hen uitgehaald. Zo bracht Ye een maand geleden nog een videoclip uit voor zijn track Eazy, waarin te zien is dat Pete levend begraven wordt. Ook luidt een van zijn lines: "God saved me from the crash, just so I can beat Pete Davidson's ass".

Ye beweerde eerder dit jaar ook dat hij niet meer welkom was bij Kim thuis en dat zij de locatie van de verjaardag van hun dochter Chicago geheimhield voor hem. Volgens Kim was echter afgesproken dat Chicago twee aparte verjaardagsfeestjes zou krijgen. Ook zou ze het adres niet hebben achtergehouden voor Ye.

Verbanning Instagram

Onlangs werd Ye ook nog 24 uur verbannen door Instagram. Dit na een racistische aanval op comedian en The Daily Show-presentator Trevor Noah, die kritiek had geuit op Ye's gedrag jegens Kim.

Ster advertentie
Ster advertentie