Entertainment

Justin Bieber kan weer lachen na gedeeltelijke gezichtsverlamming

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber kan weer lachen na gedeeltelijke gezichtsverlamming

Justin Bieber is afgelopen week weer lachend gespot, terwijl hij genoot van een vakantie met zijn vrouw Hailey Bieber. Een maand geleden was de zanger op Instagram nog te zien met een gedeeltelijk verlamd gezicht, waardoor lachen hem een stuk moeilijker afging.

Ramsey-Huntsyndroom

Afgelopen maand postte Justin een videobericht op Instagram waarin hij liet zien dat zijn gezicht half was verlamd. Dit komt door het Ramsey-Huntsyndroom. "Dit syndroom wordt veroorzaakt door een virus welke de gehoorzenuw aanvalt en de aangezichtszenuw verlamt", zei Justin in de video. Hierdoor kon de zanger de rechterkant van zijn gezicht niet meer bewegen. Zowel knipperen als lachen, lukte hem niet meer.

Door zijn gezondheidsproblemen heeft Justin zijn tour tijdelijk stopgezet en heeft hij meerdere shows verplaatst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lachend in Idaho

Justin is nog altijd aan het herstellen, maar het lijkt inmiddels een stuk beter te gaan met de 28-jarige Canadese popster. Terwijl hij genoot van een korte vakantie met zijn vrouw en vrienden in Idaho, straalde er weer een lach van zijn gezicht. De dag eindigde met een knuffel voor zijn vriend en mentor Usher. Ook met hem is Justin weer lachend te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herstel

De kans dat hij helemaal zal herstellen van de gedeeltelijke gezichtsverlamming is groot. Zo zal 70 procent van de mensen, die binnen 72 uur na de eerste symptomen een medicijn krijgt, volledig herstellen. Wanneer de schade aan de zenuw mild is, zal dit zelfs binnen een aantal weken al zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie