Entertainment

Tuin-indringer van Justin en Hailey Bieber ontsnapt aan politie

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Tuin-indringer van Justin en Hailey Bieber ontsnapt aan politie

Een vreemde man drong afgelopen weekend de tuin van Justin en Hailey Bieber binnen, meldt TMZ. Nadat de beveiliging hem opmerkte, werd de politie ingeschakeld, maar de indringer wist te ontsnappen.

Geen spoor

De tuin-indringer stond nonchalant bij de barbecue van het Hollywood-koppel toen hij werd opgemerkt door de beveiliging. De politie werd ingeschakeld, waarna de beveiligers hem naderden. Op dat moment rende de indringer weg, sprong over een muur en verdween in de woonwijk Calabasas in Los Angeles.

Calabasas is een omheinde wijk en het is onduidelijk hoe de man is binnengekomen. De omgeving is door de politie doorzocht, maar van de man is niks meer gezien. Justin en Hailey waren ten tijde van het incident zelf niet thuis.

Niet eerste keer

Het is niet de eerste keer dat indringers het terrein van Hollywood-sterren binnendringen. Vorig jaar kwam het verhaal naar buiten dat een naakte man de tuin van Kendall Jenner was binnengedrongen. Vervolgens ontving zij ook nog een doodsbedreiging, waardoor zij besloot te verhuizen.

Ster advertentie
Ster advertentie