Entertainment

Indringer opgepakt bij huis van Drake, beweert dat rapper zijn vader is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Indringer opgepakt bij huis van Drake, beweert dat rapper zijn vader is

Drake woont pas een paar maanden in zijn nieuwe villa in Beverly Hills, maar lijkt daar nu al ongewenst bezoek te krijgen. TMZ meldt namelijk dat er een indringer is opgepakt die rondom zijn zwembadhuisje rondhing.

'Drake is m'n vader'

Een werknemer van de Drake belde afgelopen weekend de politie nadat er een onbekend persoon bij het zwembad werd gespot. De 23-jarige man die vervolgens werd aangetroffen, had een bijzondere verklaring voor de politie. Hij beweerde namelijk dat de rapper zijn vader is en dat hij simpelweg aan het wachten was totdat hij thuis zou komen. Veel verder dan de tuin van de enorme villa is de indringer niet gekomen. Hij is uiteindelijk meegenomen en gearresteerd wegens het betreden van verboden terrein.

Drake was zelf niet thuis toen de man bij zijn huis werd opgepakt. Op Instagram is te zien hoe de artiest vakantie aan het vieren is op Ibiza.

Villa van 70 miljoen dollar

Drake kocht zijn optrekje begin dit jaar voor zo'n 70 miljoen dollar. Nu beschikt hij over onder meer 10 slaapkamers, 22 badkamers, een garage voor 11 auto's, een gamekamer, een wijnkelder, een zwembad en een buitenkeuken. Verder hoort het huis bij een stuk land van zo'n acht hectare (80.940 vierkante meter), wat het grootste landgoed is van heel Beverly Hills. Eerdere bewoners waren Robbie Williams en medeoprichter van Guess Armand Marciano.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie