Entertainment

Drake wint $25 miljoen terwijl hij live gokt, geeft geld weg aan kijkers

foto: YouTube: Stake
  1. Newschevron right
  2. Drake wint $25 miljoen terwijl hij live gokt, geeft geld weg aan kijkers

Drake was onlangs live te zien op Twitch, waar hij samen met French Montana aan het gokken was en maar liefst 25 miljoen dollar won. De rappers eindigden de avond met minder dan 2000 dollar op hun rekening, maar dat kwam mede doordat ze het geld weggaven aan kijkers.

French als special guest

Drake en French Montana hebben in het verleden veel magie tot stand laten komen in de studio met nummers als No Stylist en Pop That. Nu probeerden de rappers hun krachten te bundelen aan de roulettetafel. En dat verliep met succes. Drake organiseerde deze week zijn tweede Twitch livestream-event, waarin French als special guest te gast was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13 miljoen en 12 miljoen

De Canadese rapper begon de livestream in zijn eentje. Zoals we Drake de laatste tijd wel vaker in het nieuws zien komen, zette hij asociaal veel geld in op verschillende weddenschappen. Dat leverde hem bij een van de bets 13 miljoen dollar op en bij een andere 12 miljoen dollar.

Drake greep het moment vervolgens aan om zijn special guest aan te kondigen. "Weet je wat dat verdient?", schreeuwde hij. "Ik heb mijn special guest hier in het gebouw. Ga zitten! Dames en heren, ik ben hier met mijn broer, mijn tweeling, mijn lookalike, Montega!", zei hij, refererend naar French Montana.

Geld weggeven aan kijkers

Hoewel het saldo van de heren op een gegeven moment de 27 miljoen dollar aantikte, was er aan het einde van de avond nog maar 1879 dollar over. Dit kwam vooral doordat de mannen fans wereldwijd verrasten met videocalls en ze geldprijzen cadeau deden. Zo kregen kijkers uit onder meer Braziliƫ, Engeland, Canada en veel meer andere landen 25.000 dollar cadeau, terwijl ze persoonlijk contact hadden met de rappers via een videocall.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie