Entertainment

Drake verliest 275.000 dollar met gokken op UFC-gevecht

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake verliest 275.000 dollar met gokken op UFC-gevecht

Drake heeft afgelopen zaterdag 275.000 dollar verloren met gokken op het UFC-gevecht tussen Jorge Masvidal en Colby Covington. Zijn verlies werd na afloop van de partij tijdens de persconferentie besproken door de winnaar van het gevecht.

275.000 dollar

Voordat de partij begon, doken er op Twitter beelden op van Drake die achter zijn laptop 275.000 dollar inzette op Masvidal. Het UFC-gevecht resulteerde zaterdagavond uiteindelijk in een overwinning voor Colby Covington. De Amerikaanse vechter won het gevecht door een unaniem besluit, wat resulteerde in een verlies voor de Canadese rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waardeloze albums

"Laten we het hebben over al het geld dat Drake vanavond heeft verloren", zei Covington tijdens de persconferentie na afloop van het gevecht. "Hij moet terug naar het verkopen van die waardeloze albums om het geld terug te krijgen." Een paar seconden later herhaalde Covington zijn mening met iets andere bewoordingen.

"Drake, jij bent echt slecht in sportweddenschappen. Ga terug naar je kutalbums en blijf lekker rappen", zei Covington, die eerder ook al het nieuws haalde door zijn positieve uitlatingen over Donald Trump.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie