Entertainment

Drake geeft stapels geld weg aan voorbijgangers in Toronto

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake geeft stapels geld weg aan voorbijgangers in Toronto

Vanwege coronamaatregelen wereldwijd zag kerst er dit jaar wederom anders uit dan in voorgaande jaren. Voor velen zat een groot feest met familie en vrienden er namelijk niet in. Dat neemt echter niet weg dat je nog steeds de tijd kunt nemen om even naar je medemens om te kijken. Dat moet Drake gedacht hebben toen hij afgelopen zaterdag in Toronto rondreed om stapels geld uit te delen aan voorbijgangers.

Legende

Sinds eerste kerstdag duiken er op sociale media filmpjes op waarin Drake stapeltjes geld weggeeft aan willekeurige mensen in zijn thuisstad. In onderstaande video reageert een vrouw vol ongeloof op het mooie gebaar van de rapper, terwijl je een ander "Bedankt, bro. Ik waardeer het enorm" hoort zeggen. In de caption van het filmpje noemen ze Drake dan ook niet voor niets "de legende van de stad".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spelen met Adonis

Uiteraard heeft Drake niet alleen maar stapels geld weggegeven tijdens kerst, maar bracht hij ook wat tijd door met zijn zoontje. Zo deelde de rapper via Instagram een filmpje waarin hij speelt met de 4-jarige Adonis. Drake kon met de hartverwarmende video op veel mooie reacties van collega-artiesten rekenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie