Entertainment

Drake verliest 300.000 dollar door winst Max Verstappen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake verliest 300.000 dollar door winst Max Verstappen

Het ziet ernaar uit dat Drake wederom een flink bedrag heeft verloren vanwege een gok op de uitkomst van een sportwedstrijd. De Canadese rapper rekende er namelijk op dat Formule 1-coureur Charles Leclerc zou winnen tijdens de Grand Prix van Spanje, maar uiteindelijk was het Max Verstappen die ervandoor ging met de winst. De gok kostte Drake maar liefst 300.000 dollars.

"Eerste F1-gok ooit"

Drake heeft een sponsordeal met online gokplatform Stake en post zo nu en dan op Instagram zijn inzet bij wedstrijden. Gisteren deelde de rapper in zijn stories zijn inzet met de caption: "Eerste F1-gok ooit. Eens zien hoe dit gaat uitpakken."

Inmiddels is het pijnlijk duidelijk geworden hoe slecht dat voor hem heeft uitgepakt. Leclerc, die voor de wedstrijd nog koploper was in de Formule 1, moest de race helaas voortijdig staken vanwege motorpech. Daardoor eindigde hij op de twintigste plek, terwijl zijn rivaal Max Verstappen de wedstrijd won.

275.000 dollar verloren

Het is niet de eerste keer dat Drake zijn inzet verliest tijdens grote sportevenementen. Begin maart verloor de rapper 275.000 dollar met gokken op het UFC-gevecht tussen Jorge Masvidal en Colby Covington. De gok leverde Drake aardig wat kritiek op van Covington. "Laten we het hebben over al het geld dat Drake vanavond heeft verloren", zei Covington tijdens de persconferentie na afloop van het gevecht. "Hij moet terug naar het verkopen van die waardeloze albums om het geld terug te krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie