Entertainment

Drake verrast publiek en zingt 'I Want It That Way' tijdens Backstreet Boys-concert

foto: Twitter: Backstreet Boys
  1. Newschevron right
  2. Drake verrast publiek en zingt 'I Want It That Way' tijdens Backstreet Boys-concert

Drake heeft zaterdagavond tijdens een Backstreet Boys-concert in zijn hometown Toronto het publiek he-le-maal gek gemaakt met een gastoptreden. De rapper zong samen met de Amerikaanse boyband de klassieker I Want It That Way.

'Zesde lid vergeten'

"Het is de eerste keer in jaren dat de Backstreet Boys weer in Toronto zijn en ze zijn het zesde lid vergeten. Ik kan het niet geloven", sprak Drake in de microfoon voordat hij het podium opkwam. Toen hij eenmaal op het podium stond, klonk er luid geschreeuw vanuit het verraste publiek.

Goede herinneringen

Drake vertelde dat hij op 13-jarige leeftijd meemaakte dat het meisje waar hij verliefd op was op hem afstapte om hem ten dans te vragen. Volgens Drake was op dat moment "een van de beste liedjes ter wereld" op de achtergrond te horen, oftewel I Want It That Way van de Backstreet Boys. "Het was de eerste keer dat ik me erkend voelde en dat ik het gevoel had dat ik een kans maakte om cool te zijn."

Aangezien Drake goede herinneringen aan I Want It That Way heeft, kon hij het podium uiteraard niet verlaten zonder dat nummer gezongen te hebben. Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie