Entertainment

Drake reageert op virale video van TikTokker die hem belachelijk maakt

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert op virale video van TikTokker die hem belachelijk maakt

Drake is regelmatig het mikpunt van grappen en memes. Na de memes over zijn nieuwe kapsel en Rihanna's zwangerschap, heeft een bekende TikTokker het nu gemunt op zijn nummers.

Imitatie Drake

Op TikTok gaat er een filmpje rond van @lonneytoons_ waarin hij de lyrics van Drake belachelijk maakt. "I know, you know, that you wanna know, that the things you know, that you’re on the phone", zingt hij enigszins spottend. In de video staat met dikke letters geschreven 'Drake be like'. Met het filmpje krijgt de Tiktokker de lachers op zijn hand. "Deze man kent Drake zó goed", reageert iemand. Een ander: "Ben jij zijn ghostwriter?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Drake

Het TikTok-filmpje heeft meer dan 955.000 likes en is inmiddels ook door Drake bekeken. Op zijn Instagram Story reageert hij met humor en een flinke knipoog. "Fuck ya’ll, soms zeg ik echt shit", schrijft hij. Daar voegt hij meerdere emoji's die huilen van het lachen aan toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Drake bracht eerder deze maand Honestly, Nevermind uit. Dit is zijn zevende studioalbum en de op opvolger van Certified Lover Boy, het langverwachte album dat de rapper vorig jaar in september uitbracht en waarmee hij meerdere streamingrecords verbrak. Dit nieuwe project heeft echter een hele andere sound, want in plaats van bars en hiphopbeats laat Drake op de 14 tracks zomerse dance- en housevibes horen.

Ster advertentie
Ster advertentie