Entertainment

Drake gaat mogelijk nieuwe track uitbrengen met zijn dubbelganger

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake gaat mogelijk nieuwe track uitbrengen met zijn dubbelganger

Drake dropte gisteren geheel onverwachts zijn nieuwe album Honestly, Nevermind en wordt momenteel overweldigd door alle positieve reacties die hij ontvangt van collega-artiesten en fans. Ook zijn dubbelganger Izzy, beter bekend als Fake Drake, besloot de rapper te videobellen om hem te feliciteren met de release van de plaat. Het meest interessante aan het korte gesprek is echter dat de twee lijken te hinten naar een toekomstige samenwerking.

Felicitaties

Fake Drake postte op Instagram een videobericht waarin hij zich positief uitlaat over Honestly, Nevermind. Kort daarna belde hij zijn idool om hem te feliciteren. "Dat album is hard, bro. Gefeliciteerd met de release, het is een OVO-ding." Vervolgens vraagt hij Drake of ze "nog steeds wat gaan droppen" waarop Drake antwoordt: "Yes, sir."

Scary Hours 3

Verder is er nog niets bekend over de mogelijke samenwerking tussen Drake en zijn dubbelganger. De rapper maakte na de release van Honestly, Nevermind wel bekend dat hij momenteel werkt aan een gedichtenbundel en dat hij binnenkort de EP Scary Hours 3 dropt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dance- en housevibes

Honestly, Nevermind is de opvolger van Certified Lover Boy, het langverwachte album dat Drake vorig jaar in september uitbracht en waarmee hij meerdere streamingrecords verbrak. Het nieuwe album heeft echter een hele andere sound, want in plaats van bars en hiphopbeats laat Drake op de 14 tracks zomerse dance- en housevibes horen. Er is één samenwerking op de plaat te vinden, namelijk Jimmy Cook's met 21 Savage.

Ster advertentie
Ster advertentie