Entertainment

Dubbelganger van Drake zorgt voor verwarring in Miami

foto: Instagram @drizzy_drake_vids/ YouTube No Jumperfoto: Instagram @drizzy_drake_vids/ YouTube No Jumper
  1. Newschevron right
  2. Dubbelganger van Drake zorgt voor verwarring in Miami

Naast Snoop Dogg, Ed Sheeran en Lil Durk heeft ook Drake zijn eigen dubbelganger. De man, die bekend staat als 'fake Drake', werd al eens eerder gespot in een club in Florida. Dit weekend zorgde hij wederom voor flinke verwarring in Miami.

Verstopt onder capuchon

Online is te zien dat Izzy, zoals de man echt heet, naar een restaurant loopt in een zwarte hoodie, een gele broek en witte sneakers. Terwijl de dubbelganger zich verstopt onder de capuchon van zijn trui, proberen zijn vrienden de mensen om hem heen uit de buurt te houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere look

'Fake Drake' draagt dezelfde combinatie van baard en kapsel als Drake en heeft een hartje in zijn haarlijn geschoren. Dat is overigens een totaal andere look dan de echte Certified Lover Boy momenteel heeft: Drake rockt nu een gevlochten kapsel.

Geld

De lookalike van Drake verdient goed geld met zijn uiterlijk. In de podcast No Jumper vertelde Izzy eerder dat hij regelmatig wordt gevraagd voor evenementen. "Mensen vragen of ik naar hun evenement wil komen, omdat ze Drake niet kunnen betalen. Ze geven me 5000 dollar om gewoon te komen. Daar bovenop betalen ze ook nog eens mijn vlucht en verblijf."

Ster advertentie
Ster advertentie