Entertainment

Ed Sheeran lookalike moet in vermomming over straat

foto: Instagram: ed_experience
  1. Newschevron right
  2. Ed Sheeran lookalike moet in vermomming over straat

Ty Jones, een lookalike van Ed Sheeran, beweert in een interview dat hij gedwongen wordt om in vermomming over straat te lopen en als je zijn foto's ziet, begrijp je wel waarom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Huilende en trillende fans'

Jones en de wereldwijd bekende zanger lijken namelijk als twee druppels water. Door zijn bijna griezelige gelijkenis met Ed, krijgt hij dagelijks met fans te maken die met hem op de foto willen. Jones heeft een fan zelfs van zijn fiets zien vallen doordat hij hem zag. "Ik heb ze allemaal al gehad, van huilende en trillende fans tot een fietser die zo onder de indruk was van Ed, dat hij met zijn fiets onderuit ging terwijl hij nog oogcontact maakte", aldus Jones in gesprek met Daily Mail.

Tegenwoordig gaat Jones daarom vaak in vermomming over straat en wacht hij tot de avond om te winkelen. Hij ontmoette de echte Ed Sheeran één keer in 2011 en later deze maand heeft hij een zoommeeting met hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De voordelen

Behalve dat hij in vermomming naar buiten moet, heeft zijn uiterlijk ook voordelen. Zo krijgt hij gratis spullen toegestuurd en wordt hij regelmatig als VIP binnengelaten in clubs en restaurants. "Ik liep met een vriend langs een shishalounge en een man trok ons naar binnen. Hij was vol ongeloof en zette ons aan een tafel", vertelt Jones, die geen tijd meer had om uit te leggen dat hij geen beroemde zanger was. "Tegen de tijd dat ik de kans kreeg om te spreken, zat ik met de eigenaar aan een gedekte tafel en het leek te laat om hen te vertellen dat ik hem niet was. Ik zat er te diep in."

Uiteindelijk moest de lookalike een smoes verzinnen om het restaurant te verlaten. "Hij vroeg toen of ik hem kon volgen op social media. Ik vertelde hem dat ik mijn telefoon in de tourbus had laten liggen, maar toen begon die te trillen dus verzonnen we een smoes om snel te vertrekken voordat ze erachter kwamen."

Ster advertentie
Ster advertentie