Entertainment

Temptation-Bert reageert op intieme foto met onbekende vrouw

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Temptation-Bert reageert op intieme foto met onbekende vrouw

Er is veel gedoe in de relatie van Bert en Delphine uit Temptation Island: Love or Leave. Dat werd in de laatste aflevering nog duidelijker na een schokkende onthulling van Delphine. Nu is er een intieme foto van Bert met een onbekende vrouw opgedoken en vraagt iedereen zich af of Delphine en hij nog samen zijn.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Onthulling

In de laatste aflevering van Temptation was te zien hoe Delphine met schokkend nieuws kwam. Ze beweerde namelijk dat Bert twee keer een prostituee zou hebben bezocht, maar dat ontkende hij.

Bert gaf wel toe twee keer een masseuse te hebben geboekt, een keer in een massagesalon en de tweede keer in een hotelkamer. Volgens Bert kon hij er ook voor kiezen om iets meer dan een massage te krijgen, maar dat weigerde hij naar eigen zeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Intieme foto uitgelekt

De toekomst van hun relatie ziet er na het verhaal van Delphine alles behalve rooskleurig uit. Zo geeft Bert in de aflevering aan er min of meer klaar mee te zijn.

Op de Instagrampagina Fawry not Sawry is afgelopen weekend een intieme foto gedeeld waarop Bert te zien is met een onbekende dame. Die pakt hem bij zijn gezicht en lijkt hem een kus te willen geven. Delphine vertelt niet over een breuk, maar zegt wel tegen Fawry not Sawry dat 'het allemaal snel gaat bij dat ventje'.

foto: Instagram: @fawrynotsawry

Reactie Bert

Bert heeft in gesprek met LoveReality gereageerd op de foto. "Wat of hoe het is tussen ons hou ik privé", zegt hij. "Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben."

Hij reageert ook op de uitspraak van Delphine tegenover Fawry not Sawry. "Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is", aldus Bert die de geruchtenmolen op deze manier op volle toeren laat draaien.

Ster advertentie
Ster advertentie