Entertainment

A$AP Rocky droeg deken van iemands oma naar Met Gala

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky droeg deken van iemands oma naar Met Gala

De outfit van A$AP Rocky op het Met Gala was een opvallende. Fans maakten grapjes over de outfit en noemden het onder andere een 'oma-deken' die Rocky achter zich aan sleepte. Een Instagram-gebruiker heeft nu onthuld dat de outfit letterlijk de deken van haar oma was.

Overgrootmoeder Mary op het Met Gala

"De deken van mijn overgrootmoeder is een tijd geleden gedoneerd aan een tweedehands winkel", begint de gebruiker op Instagram met haar verhaal. "Toen ik de #metgala-foto zag, besefte ik meteen dat het dezelfde deken moest zijn. Ik las het artikel in Vogue over de ontwerper die de quilt in Zuid-Californië had gevonden. Omdat zijn kantoor niet zo ver bij ons vandaan lag in Venice California, eiste ik dat mijn moeder op zoek zou gaan naar de foto's van de deken op ons oude bed. Het lijkt erop dat overgrootmoeder Mary naar het #metgala is geweest met A$AP Rocky."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Geweldig statement'

In een tweede post deelt zij meer foto's van de deken en bedankt daarbij iedereen om de lieve reacties. Ook benadrukt de Instagram-gebruiker dat zij niemand wilde beschuldigen van diefstal en dat geld ook niet het motief was om dit verhaal te delen. "Ik heb dit gepost omdat ik het geweldig vind dat iets wat mijn overgrootmoeder uit liefde voor mijn moeder heeft gemaakt, om haar warm te houden, en gedoneerd is zodat het iemand anders warm kan houden, uiteindelijk gebruikt is voor een geweldig statement en kunstwerk door getalenteerde mensen die het naar een hoger niveau hebben getild."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie