Entertainment

Drake stelt show in New York uit om uitvaart Takeoff bij te wonen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake stelt show in New York uit om uitvaart Takeoff bij te wonen

Fans die zich erop verheugden vrijdag Drake te kunnen zien optreden in New York moeten nog even geduld hebben. De rapper heeft zijn concert in de Amerikaanse stad uitgesteld om de uitvaart van Takeoff bij te wonen, zo meldt hij via zijn Instagram Stories.

Verplaatst naar 6 december

Drake zou aanstaande vrijdag een concert geven in het historische Apollo Theatre in New York, maar het optreden zal nu plaatsvinden op 6 december. "Het Apollo-optreden is verplaatst, zodat we onze goede vriend kunnen eren dit weekend." schrijft Drake in zijn Stories. Als goedmaker geeft de rapper op 7 december nogmaals een concert in het Apollo Theatre.

Uitvaart in Atlanta

TMZ meldde afgelopen maandag dat de uitvaart van Takeoff aanstaande vrijdag plaatsvindt in de State Farm Arena in Atlanta. Het is niet bekend of het stadion, dat dient als de thuisbasis van het basketbalteam Atlanta Hawks, vrij toegankelijk is voor het publiek.

Doodgeschoten na verjaardagsfeest

Kirshnik Khari Ball, zoals Takeoff in het echt heette, was in op 1 november samen met Quavo in Houston om de verjaardag van Jas Prince, zoon van labelbaas J. Prince, te vieren. Kort na dat feest namen de rappers deel aan een dobbelspel. Naar verluidt zou Quavo boos zijn geworden, omdat hij aan de verliezende hand was. Vervolgens zou er een woordenwisseling zijn ontstaan die uiteindelijk uitmondde in een schietpartij. Daarbij werd Takeoff in het hoofd geraakt, waarna de rapper ter plekke overleed.

Ster advertentie
Ster advertentie