Entertainment

Quavo en Takeoff over Migos-breuk: "Soms is het niet meant to be"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Quavo en Takeoff over Migos-breuk: "Soms is het niet meant to be"

Quavo en Takeoff hebben zich in de aanloop naar de release van hun album als duo uitgelaten over de breuk van Migos als groep. "Soms is het niet meant to be", zegt Quavo onder andere bij de podcast Big Facts.

'Loyaliteit'

Aanstaande vrijdag brengen Quavo en Takeoff een album, genaamd Only Built for Infinity Links, uit als duo. Op bezoek bij de podcast Big Facts wordt het duo gevraagd naar de situatie met Offset, het derde lid van Migos. "Ik denk gewoon dat we onze carrière als duo willen zien", zegt Quavo. "Wij komen van een loyale familie die bij elkaar hoort te blijven. Maar soms, als dingen niet werken, is het niet meant to be."

Takeoff voegt daaraan toe: "Alleen de tijd zal het leren. We zijn altijd familie. Dat gaat niet veranderen", waarna Quavo zegt: "Wij staan voor loyaliteit. Wij staan voor echte loyaliteit en soms wordt dat niet getoond. Dit heeft niks te maken met een label of contracten. Dit gaat over drie broers en het is wat het is. Voor nu zijn we een duo en de tijd zal het leren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Breuk

In mei van dit jaar kondigde het duo, dat zichzelf 'Unc & Phew' noemd, al een single aan zonder Offset, waarna de geruchten over een breuk begonnen. Ook ontvolgde zowel Offset als Cardi B Quavo en Takeoff op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie