Entertainment

Offset over dood Takeoff: "Konden we nog maar één keer samen zijn"

foto: YouTube: The Late Late Show With James Corden
  1. Newschevron right
  2. Offset over dood Takeoff: "Konden we nog maar één keer samen zijn"

Offset heeft zich voor het eerst openlijk uitgelaten over de dood van Takeoff. De rapper laat via Instagram weten dat het gemis van zijn Migos-partner ondragelijk is. "Het voelt als een nachtmerrie."

Nachtmerrie

Volgens Offset voelt het onwerkelijk dat hij zo'n tragische post aan Takeoff moet toewijden. "Ik heb geprobeerd de juiste woorden te vinden, maar ze voldoen allemaal niet", schrijft hij in de caption.

Ook in de post zelf vertelt Offset dat hij niet weet hoe hij zich moet uitdrukken. "Mijn hart is verbrijzeld en ik wil zoveel dingen zeggen, maar ik weet niet hoe." Dat het allemaal maar een vervelende droom is, is waar hij regelmatig op hoopt. "Maar het is de realiteit en deze realiteit voelt als een nachtmerrie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog één keer

Offset herinnert zich de momenten dat ze nog samen waren. "Iedere keer als je me zag, gaf je me geen boks, maar een knuffel." Hij zou graag nog een laatste keer met Takeoff chillen. "Nog één keer samen lachen. Nog één keer samen smoken. Nog één keer samen optreden." De rapper vraagt zich af of hij ooit over het verlies heen komt. "Je hebt een gat in mijn hart achtergelaten dat nooit zal worden gevuld."

Offset eindigt de post met een bijzonder verzoek. "Ik weet dat je voor altijd bij ons zult blijven. Geef me eens een klein signaal of een mooie droom. Ik hou van je voor altijd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herdenking in Atlanta

Takeoff werd op 1 november doodgeschoten in Houston, Texas. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Vrijdag vond een herdenkingsplechtigheid plaats in Atlanta voor familie, vrienden, bekende artiesten en duizenden fans. Onder meer Justin Bieber, Drake, Quavo en Offset hebben tijdens een emotionele ceremonie afscheid genomen van de artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie