Entertainment

Cardi B reageert voor het eerst op overlijden Takeoff: "De pijn is ondraaglijk"

foto: Shutterstock/lev radin
  1. Newschevron right
  2. Cardi B reageert voor het eerst op overlijden Takeoff: "De pijn is ondraaglijk"

Cardi B heeft voor het eerst gereageerd op het overlijden van Migos-rapper Takeoff. De 30-jarige Cardi, die is getrouwd met Takeoffs neef Offset, zegt in een openhartige post op Instagram enorm veel "pijn en verdriet" te voelen.

Nachtmerrie

"Ik ben er kapot van, maar ik ben dankbaar voor alle dierbare herinneringen die we mochten delen toen je hier bij ons was. Dit is echt een nachtmerrie en de pijn is ondraaglijk", schrijft Cardi B in een lange post op Instagram bij een reeks foto's van Takeoff.

Muziekindustrie

Volgens Cardi B zal de muziekindustrie zonder hem "nooit meer hetzelfde zijn". "Ik bid dat je in vrede en in het paradijs bent, want je verdient het allemaal. Ik weet dat God de hemelpoorten voor je opende met een warme omhelzing."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herdenking in Atlanta

Takeoff werd op 1 november doodgeschoten in Houston, Texas. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Vrijdag vond een herdenkingsplechtigheid plaats in Atlanta voor familie, vrienden, bekende artiesten en duizenden fans. Onder meer Justin Bieber, Drake, Quavo en Offset hebben tijdens een emotionele ceremonie afscheid genomen van de artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie