Entertainment

Cardi B reageert op beweringen van Offset dat ze is vreemdgegaan: "Speel niet met mij"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B reageert op beweringen van Offset dat ze is vreemdgegaan: "Speel niet met mij"

Het ziet ernaar uit dat het momenteel niet helemaal botert tussen Cardi B en haar echtgenoot Offset. De Migos-rapper beschuldigde haar afgelopen dinsdag via Instagram van vreemdgaan. Uiteraard kon Cardi het daar niet bij laten en haalde ze op haar beurt hard uit naar haar man.

Reactie van Offset

In zijn Instagram Stories schreef Offset dat Cardi B naar bed zou zijn gegaan met een andere man. "Mijn vrouw heeft het bed gedeeld met een andere man. Jullie weten hoe ik daarop ga reageren", aldus de rapper. Niet veel later verwijderde hij het bericht weer, maar uiteraard gingen screenshots ervan binnen no time rond op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Stop met gek doen'

Het duurde dan ook niet lang voordat Cardi B lucht kreeg van de aantijgingen en zich genoodzaakt zag om met een reactie te komen. De New Yorkse rapper vertelde haar fans in een Twitter Spaces-sessie dat ze vooral geen aandacht moeten besteden aan Offset. "Ik denk dat mensen soms vergeten dat ik Cardi B ben", aldus de rapper. Als ik het bed deelde met een andere man zou het allang al bekendgemaakt zijn. Ik kan niet met een doodgewone man het bed induiken. Ik kan ook niet vreemdgaan met iemand uit de muziekindustrie, want dat zou ook meteen op straat liggen, dus speel niet met mij. Stop met gek doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Voor schut gezet'

Cardi maakte tijdens de sessie ook duidelijk dat ze er niet van gediend is dat Offset haar beschuldigt van "dingen die hij zelf doet". "Je kan niet serieus zijn. Dit maakt me zo pissig dat ik een fles kapot zou slaan op zijn hoofd als hij nu naast me zat. Hij zet me zomaar voor schut."

Echtscheiding

Het is niet de eerste keer dat Cardi B Offset beschuldigt van overspel. In 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Offset vreemd was gegaan. Uiteindelijk leek Cardi hem alles te vergeven. Dat deed ze onder andere nadat hij een concert van haar crashte om daar om vergeving te vragen. Kort voor hun 3-jarig jubileum vroeg ze alsnog een echtscheiding aan, maar na een maand waren de twee weer bij elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie