Entertainment

Cardi B en Offset spelen samen met hun kids in 'Baby Shark'-film

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Offset spelen samen met hun kids in 'Baby Shark'-film

Cardi B en Offset hebben een bijzondere familieactiviteit op de planning staan. Het koppel heeft namelijk aangekondigd samen met hun kinderen, dochtertje Kulture (4) en zoontje Wave (1), een rol te spelen in de animatiefilm Baby Shark's Big Movie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sharki B en Offshark

"Yes, enthousiast om in de Baby Shark Movie te spelen met m'n gezin", aldus Offset op Twitter. Hij en Cardi maakten vorig jaar al hun debuut in de Baby Shark-wereld, gecreëerd rondom het virale gelijknamige kinderliedje. Als personages Sharki B en Offshark verschenen ze toen in de serie Baby Shark's Big Show. Kulture sprak toen ook al kort een stemmetje in.

Broer en zus

Naast Kulture Sharki wordt ook haar broertje Wave nu aan het verhaal toegevoegd. Hij krijgt de naam Wavey Shark. De film, die wordt geproduceerd door Nickelodeon, komt eind dit jaar uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi en Offset

Cardi B en Offset zijn sinds 2017 samen. In dat jaar trouwden ze stiekem, wat pas in 2018 bekend werd, het jaar waarin dochtertje Kulture werd geboren. In 2020 leek er even een einde te komen aan hun huwelijk toen Cardi B een scheiding aanvroeg. Niet veel later trok ze die aanvraag weer in. In 2021 werd vervolgens zoontje Wave geboren.

Ster advertentie
Ster advertentie