Entertainment

Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

Cardi B heeft een boekje open gedaan over waarom ze de scheiding met Offset heeft aangevraagd. Via een livestream op Instagram bedankte ze haar fans 'voor al hun gebeden en liefde' en gaf ze meer uitleg over de situatie.

'moe van het geruzie'

Zo kwam de rapper terug op de verschillende verhalen die de ronde doen over hun scheiding en die volgens haar vooral op clickbait gericht zijn. Volgens Cardi is er absoluut geen schandalige reden voor hun scheiding. Ze begrijpt niet dat mensen graag lijken te willen dat er iets heel ergs gebeurd is tussen de twee. De rapster meent dat zij en Offset 'gewoon uit elkaar gegroeid zijn', na hun vierjarige huwelijk in de spotlights. Ze zou naar eigen zeggen 'geen traan gelaten hebben'. "Elke keer dat deze gast zich zo idioot en f*cked up gedroeg en het in de media kwam, was ik aan het huilen. Ik was elke keer verdrietig, want ik houd niet van dat soort sh*t. Deze keer heb ik niet gehuild", legt ze uit.

"Wil je weten waarom? De reden dat ik ga scheiden heeft op geen enkele manier te maken met redenen van 'hiervoor'. Het is niet omdat hij is vreemdgegaan. Ik zie verhalen van mensen die zeggen: 'Oh, hij krijgt een baby binnenkort.' Dat is een complete leugen. Ik werd gewoon moe van dat f*cking geruzie. Ik werd moe van het steeds met elkaar oneens zijn. Wanneer het voor je voelt alsof dingen niet meer hetzelfde zijn, ga ik liever gewoon weg voordat je écht bedrogen wordt."

weg voordat er iets slechts gebeurt

Cardi benadrukt dat de twee volgens haar niet meer bij elkaar passen en dat dat de enige reden is dat de scheiding is aangevraagd. "Soms groeien mensen gewoon echt uit elkaar. Ik ben vier jaar met deze man geweest, ik heb een kind met deze man, een huishouden met deze man... Soms ben je gewoon klaar met het ruziën en alles wat daarbij komt. Soms ben je er gewoon moe van en voordat er iets slechts gebeurt, vertrek je. Wat is daar zo slecht aan?!"

scheiding

Vorige week woensdag maakte TMZ bekend dat Cardi B officieel de scheiding met Offset heeft aangevraagd. Het huwelijk tussen de twee was turbulent. Offset werd meerdere malen in de media beschuldigd van overspel en brak een keer in tijdens een optreden van Cardi om het goed te maken met haar. De twee hebben een 2-jarig dochtertje, Kulture.

Ster advertentie
Ster advertentie